BEROEP: Kok

Je maakt allerlei gerechten klaar en zorgt dat ze er mooi uitzien. Je levert recepten aan en denkt mee over de menukaart.

Kok is iemand die...

  • gerechten bereidt 
  • zorgt voor een mooie presentatie op de borden
  • de menukaart samenstelt met de leidinggevende
  • verantwoordelijk is voor inkoop en voorraadbeheer

Om Kok te worden kun je een opleiding volgen bij:

Gespecialiseerd kok

Sector Economie
Domein Horeca en bakkerij
Leerweg BBL
Niveau 4
Leerjaren 1-3
Kans op werk (4)
Kans op stage (3)
Zadkine
Leerweg Duur Locatie
BBL 1-3 Benthemplein
Rotterdam
BBL 1-3 Teilingerstraat
Rotterdam

Kok

Sector Economie
Domein Horeca en bakkerij
Leerweg BBL, BOL
Niveau 2
Leerjaren 1-2, 2
Kans op werk (4)
Kans op stage (3)
ROC Mondriaan
Leerweg Duur Locatie
BBL, BOL 1-2 Koningin Marialaan
Den Haag
Zadkine
Leerweg Duur Locatie
BBL, BOL 2 Benthemplein
Rotterdam
BBL 2 Teilingerstraat
Rotterdam
BOL 2 3e Katendrechtse hoofd
Rotterdam
BOL 2 Elritsstraat
Rotterdam

Zelfstandig werkend kok

Sector Economie
Domein Horeca en bakkerij
Leerweg BBL, BOL
Niveau 3
Leerjaren 2, 3
Kans op werk (4)
Kans op stage (3)
ROC Mondriaan
Leerweg Duur Locatie
BBL, BOL 3 Koningin Marialaan
Den Haag
Zadkine
Leerweg Duur Locatie
BBL, BOL 2, 3 Benthemplein
Rotterdam
BBL 2 Teilingerstraat
Rotterdam