BEROEP: Leidinggevende bediening

Je geeft leiding aan alle medewerkers en zorgt voor planning van personeel en de financiën. Je luistert goed naar de wensen van de gasten.

Leidinggevende bediening is iemand die...

  • leiding geeft aan de medewerkers in het restaurant
  • de communicatie tussen de keuken en de bediening stroomlijnt
  • met de leidinggevende keuken overlegt
  • zorgt voor de planning en administratie 

Om Leidinggevende bediening te worden kun je een opleiding volgen bij:

Leidinggevende bediening

Sector Economie
Domein Horeca en bakkerij
Leerweg BBL, BOL
Niveau 4
Leerjaren 2-3, 3
Kans op werk (4)
Kans op stage (3)
ROC Mondriaan
Leerweg Duur Locatie
BBL, BOL 3 Koningin Marialaan
Den Haag
Zadkine
Leerweg Duur Locatie
BBL 2-3 Benthemplein
Rotterdam
BBL 2-3 Teilingerstraat
Rotterdam