Albeda

Wist je dat Albeda een van de grootste mbo-scholen is met wel 182 opleidingen, verspreid over 29 locaties in Rotterdam en de regio Rijnmond? Met kleinschalig, herkenbaar en aantrekkelijk onderwijs voor vakmanschap en burgerschap, vormgegeven in colleges. 

Bij Albeda…

  • mag je rekenen op aandacht, respect en geborgenheid. Studeren en werken doen wij in een prettige en veilige sfeer, waarbij inclusiviteit, verbinding, betrokkenheid en professionaliteit centraal staan.
  • dagen wij iedereen uit om het beste uit zichzelf en elkaar te halen en bieden we uitstekende mogelijkheden om jouw talent optimaal tot zijn recht te laten komen. Er is ruimte en waardering voor eigen initiatief en vernieuwing.
  • sta je er nooit alleen voor. We bieden je extra hulp en ondersteuning als dat nodig is.

Over de school

Opleidingen

Albeda heeft ruim 182 opleidingen op verschillende niveaus in de richtingen beauty & fashion, dans, economie, facilitair & veiligheid, horeca, luchtvaartdienstverlening, muziek, sport, sociaal & pedagogisch werk, theater, travel & leisure en zorg. Daarnaast is er Albeda Startcollege voor niveau 1-opleidingen (entreeopleidingen). Havo- en vwo-leerlingen bieden wij bij een aantal opleidingen speciale, versnelde trajecten aan. Om te zorgen dat onze beroepsopleidingen goed aansluiten op de arbeidsmarkt werken we nauw samen met bedrijven en instellingen in Rotterdam en de regio. 

Onderwijs

Albeda biedt je uitstekend en inspirerend onderwijs. Bij ons ontdek en ontwikkel je je talenten en kwaliteiten. Je groeit uit tot een gewilde en ondernemende professional, met een actieve en duurzame rol in de samenleving. Je leert bij ons echt een vak, op school maar vooral in de praktijk. Zo bereiden we je voor op de arbeidsmarkt en krijg je een goed beeld van jouw toekomstige beroep en de mogelijkheden. Tijdens de opleiding krijg je persoonlijke begeleiding van een studieloopbaanbegeleider.

Speciaal

Albeda daagt je graag uit om jezelf te leren kennen. Zo hebben we Albeda Next, een beweging van studenten, docenten en het bedrijfsleven. Albeda Next organiseert verschillende leuke workshops en inspiratie-talks, waar studenten van Albeda met andere mensen in contact komen om zichzelf te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld samenwerken, netwerken en communiceren.

Ook werken studenten van Albeda regelmatig mee aan activiteiten zoals de jaaropening, congressen, sporttoernooien en geven ze voorlichting op middelbare scholen.

Neem contact op

Rosestraat 1101

3071 AL, Rotterdam

0102901010

albeda@albeda.nl

www.albeda.nl


Schoollocaties